Toegift

woensdag 10 oktober 2018 / 00:00 uur
Toegift
Genre: Dans

>
<

Naamloos.png


 

GEEF EEN TOEGIFT CADEAU! 

 

Bij het bestellen van tickets voor één van onze festivalvoorstellingen kunt u een donatie doen voor een extra kaartje voor de voorstelling Schoppen van BonteHond en DOX op zondag 14 oktober. Deze kaarten geven wij in samenwerking met het Credo Huis, een maatschappelijke organisatie voor (t)huisloze jongeren in Maastricht, aan jongeren die graag een voorstelling willen bezoeken, maar het zelf niet kunnen betalen. Ook kunt u, als u geen tickets voor deze voorstellingen koopt maar wel wilt bijdragen aan dit initiatief, een eenmalige donatie doen. Festival de Nederlandse Dansdagen stelt in totaal 200 tickets ter beschikking, en neemt 50% van de kosten voor zijn rekening. Uw bijdrage wordt gegarandeerd goed besteed.