Werktheater Opera Zuid

Masterclass A Quiet Place

woensdag 31 oktober 2018 / 10:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
Paul de Hueck
© PAUL DE HUECK
>
<

Na het grote succes van de masterclasses rond de Opera Zuid-producties Werther en Un Ballo in Maschera vorig seizoen, kunt u ook dit seizoen weer meegenieten van speciale masterclasses/werksessies. Deze events worden georganiseerd in het kader van de première van A Quiet Place van Leonard Bernstein op vrijdag 9 november 2018 en de voorstellig Fantasio van Jacques Offenbach op zaterdag 25 mei 2019 in het Theater aan het Vrijthof.

 

Professionals uit deze opera’s nemen u, samen met jonge zangers, dirigenten en andere creatievelingen, mee in deze twee bijzondere producties. In de intimiteit van de Bovenzaal van het Theater aan het Vrijthof krijgt u, onder het genot van een kopje koffie/thee en vlaai, deze unieke kans om het creatieve proces van dichtbij te ervaren.

 


Foto: Paul de Hueck, Courtesy of the Leonard Bernstein Office, Inc.

After the great succes of the masterclasses around the Opera-Zuid productions Werther and Un Ballo in Maschera last season, you can again enjoy special masterclasses this season. These events are organised in the context of the première of A Quiet Place of Leonard Bernstein on Friday 9 November 2018 and the performance Fantasio of Jacques Offenbach on Saturday 25 May 2019 in Theater aan het Vrijthof. 

 

Professionals of these operas take you , together with young singers, conducters and other creatives, along in these two special productions. In the intimacy of the Bovenzaal of Theater aan het Vrijthof you get, while enjoying a cup of coffee/tea and cake, this unique chance to experience the creative process up close. 

 

Picture: Paul de Hueck, Courtesy of the Leonard Bernstein Office, Inc.

» Lees verder