Werktheater Opera Zuid

Masterclass A Quiet Place

woensdag 31 oktober 2018 / 10:30 uur
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
Paul de Hueck
© PAUL DE HUECK
>
<

Na het grote succes van de masterclasses rond de Opera Zuid-producties Werther en Un Ballo in Maschera vorig seizoen, kunt u ook dit seizoen weer meegenieten van speciale masterclasses/werksessies. Deze events worden georganiseerd in het kader van de première van A Quiet Place van Leonard Bernstein op vrijdag 9 november 2018 en de voorstellig Fantasio van Jacques Offenbach op zaterdag 25 mei 2019 in het Theater aan het Vrijthof.

 

Professionals uit deze opera’s nemen u, samen met jonge zangers, dirigenten en andere creatievelingen, mee in deze twee bijzondere producties. In de intimiteit van de Bovenzaal van het Theater aan het Vrijthof krijgt u, onder het genot van een kopje koffie/thee en vlaai, deze unieke kans om het creatieve proces van dichtbij te ervaren.

 


Foto: Paul de Hueck, Courtesy of the Leonard Bernstein Office, Inc.