BonteHond / Maas theater en dans

Drie 4+

zaterdag 10 november 2018 / 16:00 uur
geen pauze / 16:45 uur einde
Theater Kumulus
Genre: Familie en Jeugd

>
<
Noa verhofstad
© NOA VERHOFSTAD
>
<
Sjoerd Kelderman
© SJOERD KELDERMAN
>
<
Sjoerd Kelderman
© SJOERD KELDERMAN
>
<
Sjoerd Kelderman
© SJOERD KELDERMAN
>
<
Sjoerd Kelderman
© SJOERD KELDERMAN

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Uit protest gaan de broertjes op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn. Drie is een remake van een hit uit 2001. ‘Drie is een pareltje’ (…) ‘Ze spelen ontwapenend, schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek’, aldus Theaterkrant.

 


 

Recensiequotes

 

'Ze spelen ontwapenend (…) Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat'. Theaterkrant  ★★★★.'Een spannend avontuur dat boeit van begin tot eind'.
'Perfecte timing, komisch talent, mimiek en samenspel maken van Drie een bijzondere voorstelling'. Musicalnieuws'Komisch, aandoenlijk' I Love Theater ♥♥♥♥en een half

 

'We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. De duur voor de voorstelling is ideaal: 40-45 minuten. Voor kleine kinderen goed vol te houden. De voorstelling zelf is leuk en op een grappige manier uitgevoerd.' Olivette

 

'De voorstelling krijgt van mij echt een hele dikke vette JA! Het is echt een hele leuke voorstelling.' Marieke Blogt_

Tekst

Bodil de la Parra

Regie

Dorien Folkers

Spel

Niek van der Horst, Erwin Boschmans, Felix Schellekens

Concept

Matthijs Rümke

Dramaturgie (2001)

Carel Alphenaar

Dramaturgie remake (2018)

Judith Faas
Coproductie

BonteHond, Maas theater en dans