Ellen ten Damme

Paris - Berlin

zaterdag 10 november 2018 / 20:00 uur
1 pauze / 22:15 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Danny Ellinger
© DANNY ELLINGER
>
<
Danny Ellinger
© DANNY ELLINGER

Van Parijs naar Berlijn, via Amsterdam en weer terug. Kriskras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: ‘Chantez! en Dansez! Maintenant!’ Met de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot, Stromae en Marlene Dietrich. Samen met haar achtkoppige superband The Magpies, brengt de bijzondere alleskunner Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu!

‘Je Veux L’amour,(verdomme).’

 

Samen met achtkoppige superband The Magpies

From Paris to Berlin, via Amsterdam and back. Criss-cross through the grinding and squeeking Europe, Ellen ten Damme says: 'Chantez! and Dansez! Maintenant!'. With great music from the 20s, where Paris and Berlin walked ahead. But ofcourse also with music from the 40s and 50s and todays music. Think of the wonderful nostalgia of Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, but also great artists like Yves Montant, Brigitte Bardot, Stromae and Marlene Dietrich. Together with her 8-headed super band The Magpies, Ellen ten Damme brings a musical ode to the chansonniers and top entertainers of the past century. Let's dance and sing. Celebrate love and life, now! 'Je Veux L'amour,(damnit).'

» Lees verder

Zie ook:

» www.ellentendamme.nl

 

 

_