Ellen ten Damme

Paris - Berlin

zaterdag 10 november 2018 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Danny Ellinger
© DANNY ELLINGER
>
<
Danny Ellinger
© DANNY ELLINGER

Van Parijs naar Berlijn, via Amsterdam en weer terug. Kriskras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: ‘Chantez! en Dansez! Maintenant!’ Met de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot, Stromae en Marlene Dietrich. Samen met haar achtkoppige superband The Magpies, brengt de bijzondere alleskunner Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en topentertainers van de vorige eeuw. Laten we dansen en zingen. De liefde en het leven vieren, nu!

‘Je Veux L’amour,(verdomme).’

 

Samen met achtkoppige superband The Magpies


Zie ook:

» www.ellentendamme.nl

 

 

_