Gerd Leers, Jan Terlouw, Dries van Agt

Wij hebben u wat te vertellen!

vrijdag 16 november 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theatercollege / Literair

>
<
>
<
>
<
>
<

Drie begenadigde sprekers die u wat te vertellen hebben.

Gerd Leers spreekt openhartig over zijn leven. Over zijn vader die vroeg gestorven is door een noodlottig ongeval. Over zijn moeder die met de kinderen overbleef. Zijn studie, zijn periode in de Tweede Kamer, zijn onverwachte benoeming tot burgemeester van Maastricht, de ultieme waarheid over zijn Bulgaars avontuur en zijn ervaringen met de Gemeenteraad nadien. Heb je na je burgemeesterschap nog vrienden over?

Dries van Agt was van 1977 tot en met 1981 premier van ons land. Hij vertelt kostelijke anekdotes met een ongeëvenaarde woordkeus. Ter plekke vindt hij woorden uit waar u nog nooit van gehoord heeft, maar die u direct begrijpt.

Jan Terlouw wijst op het feit dat wij helemaal verkeerd bezig zijn met de natuur. Hij doet dit op een heel begrijpelijke manier waarvan u na afloop zegt: ‘U heeft gelijk!’ 

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder