Guido Weijers

Oudejaarsconference 2018 (Try-out)

woensdag 14 november 2018 / 20:00 uur
1 pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Cabaret

>
<
Loens Media
© LOENS MEDIA

Geen nieuwjaarconferentie, geen Oudejaarsshow, maar de Oudejaarsconference. Dat u het even weet! Guido sleurt u mee door het afgelopen jaar. Daar heeft Weijers wederom een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen voor. Confronterend, intelligent, wars van regels en vooral met veel humor. In het theater is fantasie echt en de confrontatie puur. Theater is uitzoomen en jezelf overgeven. Ontsnappen aan de ratrace of aan de waan van de dag. In het theater mag alles, daar is er vrijheid zonder grenzen. Daar gelden andere wetten. Zit u gevangen in 2018 en vastgeplakt aan uw mobiele telefoon of breekt u een avond uit?

 


Spel 

Guido Weijers