Korzo

DansClick 20 jubileumeditie

vrijdag 30 november 2018 / 20:30 uur
1 pauze / 22:45 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Dans

>
<
>
<
Anna Fransen
© ANNA FRANSEN
>
<
Anna Fransen
© ANNA FRANSEN

Tijdens deze vierde lustrumeditie ziet u de winnaars van de BNG Cultuurprijs 2018. Antonin Comestaz brengt Ü, een nieuw duet gebaseerd op een frase uit het geprezen Surface Image. Van Fernando Troya wordt het grimmige Essential Rights voor drie mannelijke dansers getoond. ENGEL van Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter is een symbiose van dans en circus, met zachte en vloeiende performances rond kracht, balans en verhouding. DansClick start met videoportretten van de makers en eindigt met een après danse, waar u met choreografen en dansers kunt napraten.

 

 

During this fourth lustrum edition, you will see the winners of the BNG Cultuurprijs 2018. Antonin Comestaz brings a new duet, based on a phrase out of the beloved Surface Image. From Fernando Troya the grim Essential Rights for three male dancers will be shown. ENGEL from Kim-Jomi Fischer and Marta Alstadsaeter is a symbioses of dance and circus, with soft and flowing performances about power, balance and ratio. DansClick starts with video portraits of the makers and ends with an après danse, where you have the chance to discuss the show with the choreographers and the dancers.

 

» Lees verder
recensie

"Een sprekende symbiose tussen circus en dans" - Theaterkrant over ENGEL ★★★★★

 

"De 20ste editie van Dansclick is een vette vis. Het oudste tourneeprogramma voor beginnende choreografen brengt de winnende stukken van de BNG Bank Dansprijs 2018 en die zijn allemaal uitgebalanceerd." - Volkskrant ★★★★

 

"De dans verbaasde en verbijsterde, boeide en intrigeerde." - Friesch Dagblad

 

"Chapeau." - Parool

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.korzo.nl/

 

 

_
-

Surface Image (duet):
Choreografie
Antonin Comestaz

Dans
Cassandra Arnmark, Lukas Karvelis

Essential Rights:
Choreografie
Fernando Troya

Dans Quentin Roger, Arturo Vargas, Gianmarco La Roca

Muziek Carlos Ema

ENGEL:
Concept, choreografie & performance
Marta Alstadsæter, Kim-Jomi Fischer