Martijn Kardol

Bang

donderdag 8 november 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Marcel van den Broek
© MARCEL VAN DEN BROEK

Martijn Kardol is cabaretier en columnist in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie. Met Bang maakte hij zijn cabaretdebuut. Deze doodgewone jongen uit Barneveld won er meteen alle belangrijke cabaretprijzen mee. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. ‘Een uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos’, schreef de Volkskrant, ‘Kardol slaagt erin een actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret’. In Bang neemt hij het publiek mee in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

 


 

Recensiequotes

 

“Zo veel fijne zelfspot. Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” - De Volkskrant ★★★★

 

“Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren” - Theaterkrant ★★★★ 

 

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” - Dagblad van het Noorden ★★★★ 


Spel
Martijn Kardol