Muziek in het Bonnefanten

Calefax Rietkwintet - Hidden Gems

zondag 25 november 2018 / 14:30 uur
Bonnefantenmuseum
Genre: Muziek en Opera

>
<

In de rijke bladmuziekarchieven van Calefax bevinden zich vele muzikale pareltjes die we in de afgelopen drie decennia hebben leren kennen. Stuk voor stuk muzikale ontdekkingen, veelal van minder bekende componisten of windstreken, maar allemaal het concertpodium meer dan waard.

 

 

In dit pro­gramma rijgt Calefax deze stukken aaneen als een ketting van zeldzame parels uit de muziekgeschiede­nis. Daarnaast speelt Calefax de première van een nieuw werk van componist Jan Vriend: Calefactotum.

 

 


Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks ‘Muziek in het Bonnefanten'

 

Ticket inclusief toelichting en gratis toegang museum

Zie ook:

calefax.nl