Muziek in het Bonnefanten

Calefax Rietkwintet - Hidden Gems

zondag 25 november 2018 / 14:30 uur
geen pauze / 15:45 uur einde
Bonnefantenmuseum
Genre: Muziek en Opera

>
<

In de rijke bladmuziekarchieven van Calefax bevinden zich vele muzikale pareltjes die we in de afgelopen drie decennia hebben leren kennen. Stuk voor stuk muzikale ontdekkingen, veelal van minder bekende componisten of windstreken, maar allemaal het concertpodium meer dan waard.

 

In dit pro­gramma rijgt Calefax deze stukken aaneen als een ketting van zeldzame parels uit de muziekgeschiede­nis. Daarnaast speelt Calefax de premie?re van een nieuw werk van componist Jan Vriend: Calefactotum.

 


Dit concert maakt onderdeel uit van de reeks ‘Muziek in het Bonnefanten'

 

Ticket inclusief toelichting en gratis toegang museum

Clear track for a number of hidden gems from the Calefax repertoire! In the rich sheet music archives of Calefax there are many musical gems that we have come to know in the past three decades. All of them musical discoveries, mostly of lesser-known composers or corners, but all worth the concert stage.

 

In this program Calefax strings together these pieces as a necklace of rare pearls from music history. Calefax also plays the premiere of a new work by composer Jan Vriend: Calefactotum.

 

 

This concert is part of the Muziek in het Bonnefanten series.

 

Explanation and free access to the museum included.

 

» Lees verder

Zie ook:

calefax.nl


_

_

_