Nabil Aoulad Ayad

Monopoly

zaterdag 24 november 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Anne van Zantwijk
© ANNE VAN ZANTWIJK

Nabil Aoulad Ayad is een veelzijdige duizendpoot. Hij is regelmatig on screen als on stage. Op televisie was hij te zien in De Co-assistent, in de improvisatieshow Alpacas en als kandidaat bij De Slimste Mens. En dat is allemaal nog maar het begin voor de talentvolle cabaretier Nabil... Als kind was hij al niet weg te slaan bij musicals op school en hij groeide op met de grappen van Hans Teeuwen, die later zijn grote inspiratie werd op het gebied van cabaret. In zijn theatervoorstellingen toont Nabil zijn veelzijdigheid. Pianospel, beatbox, zang, typetjes, en scherpe soms schurende grappen. In Monopoly wil hij een andere kant van zichzelf laten zien.

 

 

  
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 


 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Spel

Nabil Aoulad Ayad