NTjong

Robotje 6+

zondag 18 november 2018 / 15:00 uur
geen pauze / 15:50 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
>
<
Bowie Verschuuren
© BOWIE VERSCHUUREN
>
<
Bowie Verschuuren
© BOWIE VERSCHUUREN
>
<
Bowie Verschuuren
© BOWIE VERSCHUUREN
>
<
Bowie Verschuuren
© BOWIE VERSCHUUREN
>
<
Bowie Verschuuren
© BOWIE VERSCHUUREN

Ik. Robotje. Vind. Jou. Lief. Robotje is uniek, grappig en onhandig. Hij lijkt zo op een echt mens dat je het verschil bijna niet ziet. Bijna… Als Robotje voor het eerst een mens ontmoet, staat zijn hele wereld op zijn kop. Want kan een robot wel emoties voelen? En kun je eigenlijk wel vrienden worden met een robot? Mensen begrijpen namelijk vanzelf een knuffel of een schouderklopje, maar Robotje moet alles nog leren. Je als een mens gedragen blijkt best moeilijk. Robotje is een voorstelling over de vriendschap met een robot, en over wat een mens nu eigenlijk is.


Productie

NTjong & HNT

Spel 

Willemijn Zevenhuijzen en Titus Boonstra

Regie 

Noël Fischer

Dramaturgie 

Martine Manten
Vormgeving 

Sacha Zwiers
Lichtontwerper 

Wilfred Loopstra
Componist 

William Bakker