Pieter Verelst

Mijn broer en ik

vrijdag 11 januari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 21:50 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Giel Domenk
© GIEL DOMENK

‘Briljant absurdisme ★★★★★’, kopte De Standaard, ‘zelden was comedy zo spannend en onvoorspelbaar als in de debuutvoorstelling van Pieter Verelst.’ Hij vertelt een bizar en absurdistisch verhaal over zijn jeugd, die hij samen met zijn (al dan niet bestaande) broer doorbracht in een saai dorpje in Vlaanderen. Samen gaan ze die saaiheid te lijf en gebruiken haar als inspiratiebron voor een vreemdsoortige creativiteit. Pieter Verelst won niet alleen het Cameretten 2016 maar ook de persoonlijkheidsprijs en de juryprijs tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. Volgens het juryrapport verraste Verelst van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot.


Regie en eindregie
Joost Laterveer
Regie en coaching
Pieter Bouwman
Met dank aan
Wilhelmer van Efferink, Pieter Hofman, Nick van Hintum