Eén avond - drie debuten

Het Debuut

vrijdag 2 november 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<

Inmiddels niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut vormt de schakel tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. Ieder jaar selecteert Rudolphi Producties de meest aansprekende korte voorstellingen voor je tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival). In een avontuurlijke avond nemen de makers je mee in hun belevingswereld. Gewoonlijk bestaat Het Debuut uit drie korte voorstellingen, dit jaar werden wij geraakt door het stuk van Tarik Moree en Tim Olivier Somer en hebben we besloten slechts één voorstelling te selecteren. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond voor je inleidt en je na afloop met de makers laat kennismaken.

Rudolphi Producties biedt met Het Debuut jonge theatermakers de kans zich voor het eerst in het professionele theaterveld te tonen, kennis te maken met de Nederlandse theaters en hun publiek. Het Debuut is voor veel beginnend theatermakers van onschatbare waarde gebleken.

 

Rudolphi Producties is het productiehuis voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Idee, concept

Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen (…)

Artistiek coach

Peer van den Berg

Organisatie & marketing

Theaterzaken Via Rudolphi

Productie

ProductieCollectief – Janneke den Engelsen

Grafische vormgeving

Mieke Struik

Met dank aan: onze energieke collega Maarten van der Cammen (… 02-07-2018) medeoprichter van Het Debuut, Christiaan Mooij, Marcelle Kuiper, Loes van der -Pligt, Marcus Azzini, Nicole van Vessum, Sarah Steeman en alle overige medewerkers van het ITs Festival