Het Debuut

My dinner with...

vrijdag 2 november 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<
jochem jurgens
© JOCHEM JURGENS
>
<

Inmiddels niet meer weg te denken uit het theaterlandschap: Het Debuut vormt de schakel tussen opleiding en praktijk, makers en publiek, talent en theaters. Jonge theatermakers die met lef en scherpzinnigheid hun werk tonen. Ieder jaar selecteert Rudolphi Producties de meest aansprekende korte voorstellingen voor je tijdens het ITs Festival (International Theatre School Festival). In een avontuurlijke avond nemen de makers je mee in hun belevingswereld. Gewoonlijk bestaat My dinner with... uit drie korte voorstellingen, dit jaar werden wij geraakt door het stuk van Tarik Moree en Tim Olivier Somer en hebben we besloten slechts één voorstelling te selecteren. Ook dit jaar reist een gastheer mee die de avond voor je inleidt en je na afloop met de makers laat kennismaken.

Rudolphi Producties biedt met My dinner with... jonge theatermakers de kans zich voor het eerst in het professionele theaterveld te tonen, kennis te maken met de Nederlandse theaters en hun publiek. My dinner with is voor veel beginnend theatermakers van onschatbare waarde gebleken.

 

Rudolphi Producties is het productiehuis voor zelfstandige theatermakers met een voorliefde voor theater dat verbaast, ontroert, schuurt en verrast.


 
RECENSIES

 

“Een fascinerende toneelpuzzel voor liefhebbers, een aanstekelijk acteerfeest voor iedereen.” - ★★★★ de Volkskrant

 

“Een heus acteerfestijn, waarin Moree en Somer zich met grote overgave en intelligentie aan compleet verschillende speelstijlen overgeven.” – Theaterkrant

 

"Een waar acteerfestijn van twee piepjonge acteurs die alles lijke ten kunnen en die met enorme gretigheid en enthousiasme het publiek veroveren." - Haarlems Dagblad

 


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Idee, concept

Marie-Anne Rudolphi, Maarten van der Cammen (…)

Artistiek coach

Peer van den Berg

Organisatie & marketing

Theaterzaken Via Rudolphi

Productie

ProductieCollectief – Janneke den Engelsen

Grafische vormgeving

Mieke Struik

Met dank aan: onze energieke collega Maarten van der Cammen (… 02-07-2018) medeoprichter van Het Debuut, Christiaan Mooij, Marcelle Kuiper, Loes van der -Pligt, Marcus Azzini, Nicole van Vessum, Sarah Steeman en alle overige medewerkers van het ITs Festival