Scotch & Soda

Circus, variété en (jazz)muziek

vrijdag 9 november 2018 / 20:30 uur
La Bonbonnière
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Andy Philipson
© ANDY PHILIPSON
>
<
Sean Izzard
© SEAN IZZARD
>
<
Andy Philipson
© ANDY PHILIPSON

Basisprijs: € 35,00

Prijs aan tafeltje: € 37,50


 

Het Australische Scotch & Soda is een aanstekelijke combinatie van circus, variété en (jazz)muziek. De show is wereldwijd een groot succes en komt nu naar Maastricht. La Bonbonnière is de ideale locatie, die doet denken aan de revue- en variététheaters van weleer.

 

Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, die ‘straight up’ wordt geserveerd. Het laat zich smaken als een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Tijdens dit muzikaal circus is de bar gewoon geopend. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond! Met een gepassioneerde mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten zal de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen laten springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top van de muziekscene van Sydney. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. Muzikanten worden onderdeel van de acts; acrobaten gaan opeens muziek maken. Dit is een show met een unieke mix van stijlen en disciplines die u niet mag missen!

 

 

‘The show is unmissable; its world is so alluring, so intoxicating.’ - The Guardian

 

Basic price: €35,00

Price at a table: €37,50


 

 The Australian Scotch & Soda is a catchy combination of circus, variety and (jazz) music. The show is a huge success worldwide and is now coming to Maastricht. La Bonbonnière is the ideal location, reminiscent of the revue and variety theaters of yesteryear.

 

Scotch & Soda is a show with the 'vibe' of a rugged whiskey bar in the setting and atmosphere of traveling circuses, which is served 'straight up'. It tastes like a cocktail of exciting artistic personalities, a world-class circus and a sizzling café with 'junkyard bohemian music'. The bar is open during this musical circus. Scotch & Soda provides a great night! With a passionate mix of brass, wood and string instruments, the virtuoso 'Uncanny Carnival Band' will make everyone jump, cheer and clap with pleasure. Every musician belongs to the top of Sydney's music scene. Release them on stage and it becomes a spectacular, organized chaos. Musicians become part of the acts; acrobats suddenly make music. This is a show with a unique mix of styles and disciplines that you cannot miss!

 

 

The show is unmissable; its world is so alluring, so intoxicating.’ - The Guardian

» Lees verder