Scotch & Soda

Circus, variété en (jazz)muziek

zondag 11 november 2018 / 20:30 uur
La Bonbonnière Maastricht
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Sean Izzard
© SEAN IZZARD
>
<
Andy Philipson
© ANDY PHILIPSON
>
<
Andy Philipson
© ANDY PHILIPSON

Het Australische Scotch & Soda is een aanstekelijke combinatie van circus, variété en (jazz)muziek. De show is wereldwijd een groot succes en komt nu naar Maastricht. La Bonbonnière is de ideale locatie, die doet denken aan de revue- en variététheaters van weleer.

 

Scotch & Soda is een show met de ‘vibe’ van een ruige whiskybar in de setting en sfeer van reizende circussen, die ‘straight up’ wordt geserveerd. Het laat zich smaken als een cocktail van opwindende artistieke persoonlijkheden, circus van wereldklasse en een zinderend café met ‘junkyard bohemian music’. Tijdens dit muzikaal circus is de bar gewoon geopend. Scotch & Soda zorgt voor een knallende avond! Met een gepassioneerde mix van koper-, hout- en snaarinstrumenten zal de virtuoze ‘Uncanny Carnival Band’ iedereen laten springen, juichen en klappen van plezier. Elke muzikant behoort tot de top van de muziekscene van Sydney. Laat ze los op het toneel en het wordt een spectaculaire, georganiseerde chaos. Muzikanten worden onderdeel van de acts; acrobaten gaan opeens muziek maken. Dit is een show met een unieke mix van stijlen en disciplines die u niet mag missen!

 

 

 ‘The show is unmissable; its world is so alluring, so intoxicating.’ 

The Guardian ★★★★★