Theater Rotterdam

How to Build a Universe

woensdag 14 november 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Lonneke van der Palen
© LONNEKE VAN DER PALEN

Het uitsterven van serendipiteit

 

We leven in een ogenschijnlijk maakbare wereld. Met alle technologie kunnen we eindeloos op de wereld inzoomen en het leven controleren en manipuleren. We laten ons in dit digitale tijdperk steeds meer leiden door de algoritmes die daarachter schuilgaan. Met het grootste gemak dragen we onze zoektochten en creativiteit daaraan over. Toch beginnen de grootste ontdekkingen per toeval. Zowel in één mensenleven als in de hele mensheid. Kunnen wij met al onze technologie zelfs wereldveranderende inzichten regisseren? En als dat zo is, hoe beïnvloedt dat ons perspectief op de wereld? Op ons leven? En op onszelf? Maker Davy Pieters ontleedt in How to Build a Universe het toeval, om te begrijpen hoe ingrijpende inzichten tot stand komen.

 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Regie
Davy Pieters