The African Mamas

Christmas Under African Skies

dinsdag 18 december 2018 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Wim Lanser
© WIM LANSER
>
<
Wim Lanser
© WIM LANSER

In de koude en donkere dagen voor kerst brengen The African Mamas warmte en kleur naar het theater met een bijzonder programma waarin de muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities centraal staan. Prachtige Afrikaanse traditionals en ontroerende a capella liederen worden afgewisseld met swingende gospel en bekende internationale kerstnummers. Een feestelijke avond vol betoverende melodieën en aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten. Wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke African Christmas?


Zie ook:

» www.africanmamas.nl