The African Mamas

Christmas Under African Skies

dinsdag 18 december 2018 / 20:00 uur
1 pauze / 21:55 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Wim Lanser
© WIM LANSER
>
<
Wim Lanser
© WIM LANSER
>
<
wim lanser
© WIM LANSER
>
<
wim lanser
© WIM LANSER
>
<
wim lanser
© WIM LANSER
>
<
wim lanser
© WIM LANSER

In de koude en donkere dagen voor kerst brengen The African Mamas warmte en kleur naar het theater met een bijzonder programma waarin de muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities centraal staan. Prachtige Afrikaanse traditionals en ontroerende a capella liederen worden afgewisseld met swingende gospel en bekende internationale kerstnummers. Een feestelijke avond vol betoverende melodieën en aanstekelijke Afrikaanse ritmes die de zaal opzwepen en zelfs de koudste kikkers niet onberoerd zullen laten. Wie maalt er nog om een witte kerst met zo’n hartverwarmende en kleurrijke African Christmas?

In the cold and dark days before Christmas, The African Mamas bring warmth and color to the theater with a special program that focuses on musical wealth, African culture and their (Christmas) traditions. Beautiful African traditional songs and touching a capella numbers alternate with swinging gospel and well-known international Christmas songs. A festive evening full of enchanting melodies and infectious African rhythms that stir up the hall and will not leave even the coldest frogs unmoved. Who grinds for a white Christmas with such a heartwarming and colorful African Christmas?

 

» Lees verder

Zie ook:

» www.africanmamas.nl

 

 

_