Australian Dance Theatre

The Beginning of Nature

donderdag 6 december 2018 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding /
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
 Chris Herzfeld Camlight Productions
©  CHRIS HERZFELD CAMLIGHT PRODUCTIONS
>
<
 Chris Herzfeld Camlight Productions
©  CHRIS HERZFELD CAMLIGHT PRODUCTIONS
>
<
 Chris Herzfeld Camlight Productions
©  CHRIS HERZFELD CAMLIGHT PRODUCTIONS

The Beginning of Nature is gebaseerd op en geïnspireerd door het baanbrekende boek The End of Nature van Bill McKibben, het eerste boek over Global Warming. De voorstelling is een boeiende uitbeelding van het ecosysteem en zijn natuurlijke processen, die zich het best laat omschrijven als een complexe symfonie van ritmes. Van dag naar nacht, het wisselen van de seizoenen, groei en aftakeling en de getijden van de oceanen. In The Beginning of Nature gaan de dansers van het Australian Dance Theatre (ADT) op ontdekkingsreis naar de mens als een losstaand onderdeel van de natuur, terwijl deze juist onderdeel is van het ecosysteem. 


Choreografie Garry Stewart
Compositie Brendam Woithe (KLANG)
Live-muziek The Zephyr Quartet, Shauntai Batzke, Vonda Last