Het Zuidelijk Toneel

De (Orde) Chaos van 2018

dinsdag 18 december 2018 / 20:30 uur
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Maria Stijger
© MARIA STIJGER

Theatermaker Greg Nottrot gaat in De Orde Chaos van 2018 op zoek naar dat wat waar is. In een wereld waarin bijblijven met het nieuws een voltijdbaan is geworden, zoekt hij tussen de stapels alternatieve feiten, de overload aan nieuwsbeelden en de wirwar aan waarheden naar de werkelijke wereld. Verscholen in de datsja van Poetin, tussen de lippenstift van Van der Gijp en een stapeltje bitcoins, vieren twee gekloonde aapjes het eclatante succes van Noord-Korea tijdens de laatste Olympische Spelen. Ze blazen bellen, smeren broodjes en eten de waarheid met een flinke korrel zout. Greg Nottrot maakt een theatrale zoektocht langs het nieuws van 2018, om de waarheid te redden voordat deze verorberd is.


 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.hzt.nl

Coproductie van 
De Orde van de Dag, Het Zuidelijk Toneel en het Nieuw Utrechts Toneel