Het Zuidelijk Toneel

De (Orde) Chaos van 2018 (GEANNULEERD)

dinsdag 18 december 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:15 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Maria Stijger
© MARIA STIJGER
>
<
>
<
>
<
>
<

Geannuleerd: Vanwege een stofexplosie in AINSI is de zaal vanavond helaas niet bespeelbaar.

 

Theatermaker Greg Nottrot gaat in De (Orde) Chaos van 2018 op zoek naar hét beeld van 2018. In een wereld waarin bijblijven met het nieuws een voltijdbaan is geworden, zoekt hij tussen stapels alternatieve feiten, een overload aan nieuwsbeelden en een wirwar aan werkelijkheden naar de essentie van het afgelopen jaar.

 

In een donkere kamer ontwikkelt hij de miljoenen foto's van het voorbije jaar en vraagt zich af of deze beelden wel echt zijn. En of dat uitmaakt. Want wat is überhaupt echt in tijden van Facebook en Instagram? Waarom moeten Halbe Zijlstra en Dotan op het hakblok, terwijl ook zoveel anderen feit en fictie tot hun eigen werkelijkheid verweven? Hebben we één waarheid nodig en zo ja; hoe en waar is die te vinden?

 

Zijn zoektocht brengt hem naar Rusland. Het land van hackers en trollen, van oliemiljarden en wodkawaarheden, van groezelige achterkamertjes en luxe buitenhuizen. Op weg naar de Datsja van Poetin, waar Halbe nooit was. Want daar ergens, achter een hoog hek, houdt de waarheid zich schuil.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Concept

Greg Nottrot

Spel

Martijn Nieuwerf (als Greg Nottrot), Greg Nottrot (als alle anderen)

Regie

Daniël van Klaveren

Licht- en decorontwerp

Uri Rapaport

Video-montage

Karl Klomp

Artistiek advies

Piet Menu

Regie-assistentie

Mariëlla van Apeldoorn

Dramaturgie

Jannet van Lange

Productie

Karlijn Hemmer

Coproductie van 
De Orde van de Dag, Het Zuidelijk Toneel en het Nieuw Utrechts Toneel