Jelle Amersfoort en live band

Pepernotenpopconcert 2+

zaterdag 1 december 2018 / 14:00 uur
geen pauze / 15:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<
Nienhuis en Illustratie Bos
© NIENHUIS EN ILLUSTRATIE BOS

Een echt Sinterklaasconcert voor kinderen: met stoere gitaarsolo’s, vette lichtshows en een hoog meezinggehalte. Wat dacht je van swingen op Zie ginds komt de stoomboot en keihard meezingen met Oh kom er eens kijken. Misschien wil je wel twisten op Sinterklaas Kapoentje of juist helemaal los gaan op Daar wordt aan de deur geklopt. Het mag allemaal tijdens het Pepernotenpopconcert! Tussendoor nog even lekker uit je plaat op de Hokie-Pokie? Geen probleem! Doen we!

 


Zang

Jelle Amersfoort
Gitaar

Jurgen Burdorf
Drums

Willem Smid
Toetsen

Erik Smans

Bas

Hugo den Oudsten

Tourneeplanning

Van Engelenburg Theaterproducties