Jimmy Jemain & The Rapiers

A Tribute to Cliff & The Shadows

dinsdag 4 december 2018 / 20:00 uur
1 pauze / 22:25 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Peter Nawlor
© PETER NAWLOR

Living Doll, The Young Ones, Do You Wanna Dance, Lucky Lips; allemaal hits uit de jaren ‘50 en ‘60 van Cliff Richard & The Shadows. Jimmy Jemain & The Rapiers brengen deze evergreens met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding in een swingende show. Een tribute aan deze legendarische zanger en niet minder indrukwekkende band. Jimmy Jemain staat bekend als dé look-a-like én sound-a-like van Cliff Richard. ‘He talks, walks, looks and sings like Cliff Richard’, schreef The Daily Mirror. The Rapiers wordt door de pers omschreven als ‘the top Shadows-band in the UK.’ Stil blijven zitten is haast onmogelijk bij de muziek van toen, die nog niets van zijn glans heeft verloren!


Zie ook:

» www.jimmyjemain.co.uk

 

 

_

_