The Legends ft. Michael Varekamp

What a Wonderful Christmas

woensdag 12 december 2018 / 20:30 uur
1 pauze / 22:25 uur einde
La Bonbonnière
Genre: Muziek en Opera

>
<
Eric van t Groenewoud en Bruno Driessen
© ERIC VAN T GROENEWOUD EN BRUNO DRIESSEN

Kersthits van o.a. Louis Armstrong, Nat King Cole & Frank Sinatra!


Als succesvol jazzmusicus moet je tenminste één keer in je leven een kerstplaat maken. Louis Armstrong schreef geschiedenis met de plaat ‘White Christmas’ maar ook Frank Sinatra, Nat King Cole en Ella Fitzgerald moesten geloven aan het genre waarin Jazz, Blues en Gospel samensmelten.

‘What a Wonderful Christmas’ neemt je mee op een warme reis door ‘Winter Wonderland’. Een avond zwijmelen bij het haardvuur en iedereen die je lief is volmondig de liefde verklaren. ‘Rudolph the Red-nosed Reindeer’, ‘Let it Snow’ en ‘Silent Night’ kunnen dan ook rekenen op hartverwarmende vertolkingen. De meest prachtige songs komen voorbij, waarmee het afgelopen jaar van een gouden randje wordt voorzien.

Speciale gast is de geweldige zangeres Esther Hart!


 

"Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!" 
  NRC Handelsblad

 


Zie ook:

» thelegends.biz

 

 

_

_

_

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png