Lejo

Kerstshow 3+

zaterdag 15 december 2018 / 16:00 uur
geen pauze / 16:40 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<

Vorig jaar was Lejo, bekend van Sesamstraat, een groot succes in Maastricht. Daarom komt het wereldberoemde vingerpoppetje dit jaar met een heuse Kerstshow naar het theater. Hij neemt al zijn vrienden mee. Ze versieren een boom, zingen kerstliedjes, luiden de jinglebells en zelfs Rudolf het Rendier komt langs. Dit alles wordt gespeeld door de twee handen van Leo Petersen, met hulp van een koffer vol houten ogen. Een vrolijke kerstvoorstelling voor het héle gezin (én opa én oma!).

 

Na afloop kan iedereen zijn eigen Lejo-kerstpoppetje knutselen en bespelen.

Last year was Lejo, famous of Sesame streat, a great succes in Maastricht. That's why this year the world famous puppet returns to the theatre with a real Christmas show. He takes al his friends with him. They decorate a tree, sing christmas songs, ring jinglebells, and even Rudolph the Reindeer passes by. This will all be played by the two hands of Leo Petersen, with the help of a suitcase full of wooden eyes. A happy Christmas performance for the whole family (and grandpa and grandma!). 

 

Afterwards everyone can make and play with their own Lejo Christmas puppet. 

» Lees verder


_

Spel

Leo Petersen