Marjolijn van Kooten

Ik zie de bui al hangen

donderdag 13 december 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:50 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
BuroRuST - Arjan Benn
© BURORUST - ARJAN BENN

Marjolijn van Kooten maakt psychiatrisch cabaret (ook voor normale mensen). Geestige conferences wisselt ze af met mooie kleine liedjes die getuigen van een grote liefde voor taal, Hollandse nuchterheid en een scherp gevoel voor humor. Een combinatie van Kaandorp en Dorrestijn. In Ik zie de bui al hangen vertelt Marjolijn op hilarische wijze over depressie, suïcidegedachten en de angst voor een terugval. Ze doorbreekt het taboe hierop met een groot gevoel voor humor en troost. Dit is een heerlijke avond zwarte humor om van te smullen waar ‘gezellige’ onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst de revue passeren. U knapt er echt van op.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Spel
Marjolijn van Kooten

Regie
Hanneke Braam

Ontwerp
buro RuSt
Fotografie
Arjan Benning