Mastreechter Staar

Kerstconcert 2018

woensdag 26 december 2018 / 11:30 uur
1 pauze / 13:40 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Voor de 26e keer zorgt de Mastreechter Staar voor een muzikaal hoogtepunt op deze tweede kerstdag. Na diverse concerten door het hele land gegeven te hebben in de aanloop naar kerstmis, is dit concert voor de mannen van ‘de Staar’ een concert waar ze lang naar uitkijken, en waar het beste wordt gegeven dat zij in zich hebben. Kom luisteren en kijken naar dit concert waar u ongetwijfeld ‘sjevraoje’ van zult krijgen! En voor de niet­Maastrichtenaren: laat u verrassen en meeslepen door traditionele kerstliederen, ontroerende kerstballads en majestueuze werken voor solist en koor, en dat alles uitgevoerd door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op zijn: eus Mastreechter Staar!