philharmonie zuidnederland

Limburgse Kerst: De Sneeuwman en meezingconcert

zondag 16 december 2018 / 14:30 uur
13:30 uur inleiding /
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

kinderen: € 7,50
>
<

Limburgse Kerst behoeft inmiddels geen introductie meer. Het familiefeest is uitgegroeid tot de ideale inleiding op de kerstdagen. Door de sfeer, de unieke samenzang en de verhalen in het dialect. En ook door de bijzondere kerstmuziek. Geniet voor de pauze van de prachtige muziek en vertelling van De Sneeuwman door Jochum ten Haaf met animaties van Marie van Vollenhoven. En zing na de pauze uit volle borst mee met de heerlijkste kerstliedjes. Een feest der herkenning!

 

Voorprogramma in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek om 13.30 uur


Dirigent Per-Otto Johansson

Verteller Jochum ten Haaf

Animaties Marie van Vollenhoven

Regie Michel Sluysmans,  Waut Koeken

I.s.m. Toneelgroep Maastricht, Opera Zuid