Rayen Panday

Fenomeen

donderdag 6 december 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Jeroen Les
© JEROEN LES

Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet per se zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Cabaretier Rayen Panday vindt zichzelf absoluut géén fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze. In 2008 won Rayen Panday de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Tien jaar na zijn debuut en vele optredens in binnen- en buitenland later maakt Rayen met Fenomeen de voorstelling die het hele spectrum omvat: persoonlijk, actueel, muzikaal en geen enkel onderwerp wordt geschuwd.


Spel

Rayen Panday