René Shuman en Angel-Eye

Christmas at Graceland (Bij de buren: Sittard)

vrijdag 28 december 2018 / 20:00 uur
Schouwburg De Domijnen
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<

Koop tickets

€ 42,50 />


Na het geweldige succes van vorig jaar geven René Shuman & Angel-Eye niet één, maar twee kerstshows in de schouwburg van Sittard. Inspiratie halen Mr. & Mrs. Rock-’n-Roll uit Amerika: Nashville, Tupelo, Memphis en natuurlijk Graceland. Alles draait om de songs, de studio’s & the history of Rock-’n-Roll. Met de mooiste songs van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en The Everly Brothers krijgt u dan ook een echte Amerikaanse Kerstshow voorgeschoteld. Samen met een speciale gastartiest, hun gospelkoor en showband met violen, blazers en dansers brengen ze een hartverwarmende feelgood show vol verrassingen en muzikaal vakmanschap.

 


Zie ook:

» www.shuman.nl