Steef de Jong

Steef's Operette Uurtje

zaterdag 1 december 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Theater

>
<
 Jan Sol, Tim Setmid
©  JAN SOL, TIM SETMID
>
<
 Jan Sol, Tim Setmid
©  JAN SOL, TIM SETMID

Steef’s Operette Uurtje neemt u mee naar de onderwereld van Jacques Offenbachs beroemdste operette Orphée aux Enfers uit 1858.Het is de eerste van de twee voorstellingen die Steef maakte over de mythe van Orpheus en Eurydice. Orfeo, een drama van karton toerde afgelopen seizoen door het hele land. En nu gaat Steef’s Operette Uurtje op tournee. De operette is dood. Leve de operette! Ga mee in de schoonheid, verwondering en fantasie van de wondere wereld van de operette met pop-up decors, muziek, humor en natuurlijk karton. De pers schreef ‘Puur toptheater!’, ‘visueel indrukwekkend spektakel dat oprecht enthousiasmeert voor operette’ en 'een verrukkelijke eenmansoperette'. Steef ontving enkel vijf-sterren recensies. 

 

OOK TE ZIEN OP:

» zo 2 dec 2018 / 11:30 uur


Concept en spel 
Steef de Jong

Regie 
Ina Veen