Sven Ratzke

It’s Wunderbar! - 19 years of songs and stories

donderdag 27 december 2018 / 20:30 uur
1 pauze / 22:40 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Dennis Veldman
© DENNIS VELDMAN

‘Ratzke is een man van de wereld, wat een entertainer!’ (Volkskrant). Al bijna twintig jaar speelt Sven Ratzke zijn wervelende muziekshows van New York tot Berlijn. Zijn muziek fascineert en varieert van chanson, tot rock en pop. Met zijn unieke stijl, bizarre verhalen en ad rem improvisaties met het publiek, raast hij - altijd gehuld in prachtige couture - over het toneel. Hij wordt daarbij begeleid door een geweldige band. In It’s Wunderbar kijkt hij met de mooiste parels uit zijn repertoire terug op de bijna twee decennia dat hij op de bühne staat én verrast hij zijn publiek met nieuwe ontdekkingen. Van Bowie tot Brecht van Shaffy tot Lou Reed. Een avond vol vuur en drama en prachtige muziek. Een avond die gewoon wunderbar is.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder