Theater aan het Vrijthof & Jazz Maastricht

Hailey Tuck & Tim Finoulst Trio

donderdag 6 december 2018 / 20:30 uur
1 pauze / 22:45 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

Hailey Tuck, gekleed alsof zij rechtstreeks uit een roman van F. Scott Fitzgerald stapt, heeft een uniek boeiende stem die zich ergens tussen Billie Holiday, Regina Spektor en Ella Fitzgerald bevindt. Zij betovert het publiek in Europa, Azië en Amerika met haar eigen interpretatie van de jazzdiva's uit de jaren dertig en veertig en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst prestaties op haar naam staan, zoals een openingsact voor Jamie Cullum en stevige airplay op de BBC radio.

 

Tim Finoulst (gitaar), Martijn Vanbuel (bas) en Daniel Jonkers (drums) hebben hun sporen verdiend in de internationale jazzscène. Samen creëren ze een perfecte balans tussen ieders unieke artistieke stem. Het trio maakt oprechte, mooie muziek met een sterk verhalende kant die doet denken aan de beste filmmuziek.

 

Dressed straight out of an F. Scott Fitzgerald novel, Hailey Tuck has a uniquely captivating voice somewhere between Billie Holiday, Regina Spektor and Ella Fitzgerald. Inspired by the jazz divas of the thirties and forties, she has enchanted audiences in Europe, Asia and America. The Texas-born, singer emerged from the Paris underground jazz scene and has amassed an impressive list of achievements in almost no time; recording with drummer Eric Harland, opening for Jamie Cullum, featuring on BBC radio, etc.

 

Tim Finoulst (guitar), Martijn Vanbuel (bass) and Daniel Jonkers (drums) have earned their stripes in the international jazz scene individually. However, together they truly shine; creating a perfect balance between each unique artistic voice. Winners of the Maastricht Jazz Awards, they make unapologetically beautiful music with a narrative sweep reminiscent of the best cinematic music.

» Lees verder

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png

 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_