Theater aan het Vrijthof & Jazz Maastricht

Hailey Tuck & Tim Finoulst Trio

donderdag 6 december 2018 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Jazz

>
<

Hailey Tuck, gekleed alsof zij rechtstreeks uit een roman van F. Scott Fitzgerald stapt, heeft een uniek boeiende stem die zich ergens tussen Billie Holiday, Regina Spektor en Ella Fitzgerald bevindt. Zij betovert het publiek in Europa, Azië en Amerika met haar eigen interpretatie van de jazzdiva's uit de jaren dertig en veertig en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst prestaties op haar naam staan, zoals een openingsact voor Jamie Cullum en stevige airplay op de BBC radio.

 

Tim Finoulst (gitaar), Martijn Vanbuel (bas) en Daniel Jonkers (drums) hebben hun sporen verdiend in de internationale jazzscène. Samen creëren ze een perfecte balans tussen ieders unieke artistieke stem. Het trio maakt oprechte, mooie muziek met een sterk verhalende kant die doet denken aan de beste filmmuziek.

 

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png

 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_