Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel

Montere Weemoed

zaterdag 15 december 2018 / 20:30 uur
1 pauze / 22:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Theatercollege / Literair

>
<
Jano van Gool
© JANO VAN GOOL

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de Winter voorbij is. Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Ze spreekt regelmatig luisterboeken in en won in 2015 de Luisterboek Award. Thomas en Beatrice brengen in Montere Weemoed een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige liedjes en komische verhalen over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet._

Verhalen

Thomas Verbogt

Zang, gitaar en lapsteel

Beatrice van der Poel

Backingtracks arrangementen

Tim Eijmaal & Van der Poel

Regie

Eva Bauknecht