William Boeva

Reset (reprise)

woensdag 19 december 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:10 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Cabaret

>
<
Studio Edelweiss
© STUDIO EDELWEISS

‘In deze comedian schuilt een veelbelovend komisch acteur, met een arsenaal aan stemmetjes, gebaren en mimiek.’ (De Standaard ****) William Boeva is met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant de grappigste dwerg der Lage Landen. Na het succes van zijn eerste voorstelling Megalomaan ging het leven van William als één grote rollercoaster. Alles is veranderd, maar is hij zelf veranderd? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is? Of om wat hij doet? Of omdat het moet? Bij elk antwoord komt er een nieuwe vraag. Tijd om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw op te starten. Nóg sneller, nóg scherper en nóg verrassender.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_

Spel

William Boeva