Yora Rienstra

Eerlijk gezegd

dinsdag 4 december 2018 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
Corbino
© CORBINO

Op televisie presenteert ze Rambam en haar theaterprogramma’s zijn een mooie mix van types, liedjes en persoonlijke verhalen. Yora is 37. De meeste mensen nemen op die leeftijd een burn-out. Yora gaat dat anders doen en neemt een sabattical. Elke dag wil ze iets doen waar ze bang voor is. Als u zich regelmatig laat beïnvloeden door de hedendaagse angstcultuur en vooral de beren op de weg ziet, kunt u met die ene opdracht een heel jaar vullen. Met haar ijzersterke mimiek, hilarische verhalen, geestige types en droogkomische en ontroerende liedjes, gaat Yora vol energie op zoek naar de dappere kant van zichzelf. Dat is even spitten geblazen.

 
Recensies

“Zij is veelzijdig, zingt goed, speelt prima piano, maakt mooie, soms hilarische liedjes, en heeft een lijf en gezicht waar lekker veel rek in zit.” - Theaterkrant

 

“Yora Rienstra raakt echt lekker op dreef als ze zich kan verliezen in het vettere typetje” - de Volkskrant


Spel

Yora Rienstra

Regie

Wimie Wilhelm