Cools & zoon

Zonder toegevoegde suiker! (Disney, de klassiekers) 6+

zondag 27 januari 2019 / 15:00 uur
geen pauze / 16:00 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Familie en Jeugd

>
<
>
<

Randy Newman, Louis Armstrong, Tina Turner, Louis Neefs, Arno. Allemaal leenden ze ooit hun stem aan Disney-songs. Frank Cools en zijn zoon Leonard, vonden het hoog tijd om ook in dit rijtje genoemd te worden. In Zonder toegevoegde suiker! zullen daarom alle Disneyklassiekers langskomen: Sneeuwwitje, Pinokkio, De kleine zeemeermin, Belle en het Beest, de Aristokatten, Assepoester, Bambi, Alladin, Pocahontas, de Leeuwenkoning, Tarzan en Mickey Mouse! Mary Poppins wou er nog wel ‘a spoonful of sugar’ bovenop doen, maar Cools & zoon doen het zonder toegevoegde suiker. Het concert is al zoet genoeg en wordt supercalifragilisticexpialidocious!

 

Vanaf 13.30 uur Knutseluurtje: Maak je eigen Disney masker of kleur de mooiste Disney kleurplaten 


Spel, zang, tekeningen en alle instrumenten

Leonard Cools

Spel, zang en minder instrumenten

Frank Cools