Dimitri Verhulst & Too Noisy Fish

Nightwatch

donderdag 17 januari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theatercollege / Literair

>
<
Geert Vandepoele
© GEERT VANDEPOELE

Nightwatch is een samenwerking tussen schrijver Dimitri Verhulst (bekend van De helaasheid der dingen), de band Too Noisy Fish en Trisha De Cuyper en Jan Lapeire (video). Twee films worden simultaan en in dialoog met elkaar geprojecteerd. De eerste film, Sisters, toont twee meisjes die aanwezig zijn in een chique maar vervallen villa. De tweede film Nightwatch is het portret van een nachtwaker in het centrum van een grote stad. De twee werelden mengen niet, maar door de simultane projectie is er een verband en een sterke spanning, als in een abstracte thriller. De tekst van Dimitri Verhulst, die hij live in 'spoken word' brengt, is geen verhaal of duiding, maar een evocatie van 'la condition humaine'. Too Noisy Fish creëert een broeierige soundtrack waarbij filmmuziek, jazz, improvisatie en hedendaags gecomponeerde muziek hand in hand gaan.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Tekst

Dimitri Verhulst 

Composities, piano en keyboards

Peter Vandenberghe

Contrabas

Kristof Roseeuw 

Drums en percussie

Teun Verbruggen