Ellen Pieters, Guido Spek, Sjoerd Pleijsier, Julia Herfst e.a.

Late Lente - GEANNULEERD

zondag 6 januari 2019 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Theater

>
<
Robin Kamphuis
© ROBIN KAMPHUIS

Mira Faber is een beroemde zangeres, Bow is een veelbelovend pianist. Zij is begin vijftig, hij midden twintig. De muziek brengt hen samen en wordt de soundtrack van een spannende flirt. Wanneer die ontaardt in een heftige liefde, komt hun omgeving resoluut in actie. Ambities, reputaties en familiebanden dreigen de geliefden uiteen te drijven. Als dan ego’s botsen, maskers vallen en harten dreigen te breken, staat Mira voor het grootste dilemma van haar leven: zichzelf redden of eindelijk zichzelf worden? Late Lente is een brutale en pittige tragikomedie met oorstrelende songs._

Tekst
Jeremy Baker
Regie
Kees Prins