Guilherme Miotto

.Ball

vrijdag 18 januari 2019 / 20:30 uur
19:30 uur inleiding /
AINSI Theaterzaal
Genre: Dans

>
<

Als kleine jongen raakt de in Tilburg-Noord opgroeiende Nasser el Jackson verslingerd aan de bal. Lange dagen maken ze met elkaar, hij en de bal. Open om anderen in zijn grote liefde te laten delen, groeit Nasser uit tot een jongeman die door het eindeloze oefenen alle geheimen van ‘het ronde leer’ doorgrondt, maar ook het mysterie ervan weet te koesteren. In 2016 ontmoeten choreograaf Guilherme Miotto en Nasser el Jackson elkaar. Guilherme valt als een blok voor Nassers uitzonderlijke bewegingskwaliteit - een wonderlijke combinatie van dienstbaarheid, snelheid en virtuositeit. Hij besluit een avondvullende solo te maken voor de Tilburgse baltovenaar die inmiddels optreedt als ambassadeur van het straatvoetbal voor de KNVB. Of kunnen we het beter een duet noemen voor man en bal? Nee. Nog meer dan dat is het een trio: een trio tussen man, bal en ruimte, met het lef en de schoonheid van alles wat bevochten moet worden.

 


 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Choreografie
Guilherme Miotto