Jazz Maastricht & Theater aan het Vrijthof

The Ploctones

donderdag 10 januari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 21:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<
>
<

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png

The Ploctones swingen, suizen, vliegen, vibreren, bonken en kraken dat het een lieve lust is. Bestaande uit enkele van Nederlands beste muzikanten: Anton Goudsmit, Efraim Trujillo, Jeroen Vierdag en Martijn Vink, speelt dit kwartet al sinds 2004 samen. Vele albums, prijzen en internationale tours verder zijn zij uitgegroeid tot een instituut in de Nederlandse jazz. Onafhankelijk van elkaar hebben zij opgetreden met iedereen: van Courtney Pine tot Gregory Porter, en van Eric Vloeimans tot Pat Metheny. Maar laat hun cv u niet foppen. Samen, als The Ploctones, stralen Goudsmit, Trujillo, Vierdag en Vink het meest. Zij zijn een tour de force van ritmische intensiteit en creatieve composities en hun aanstekelijke energie laat je binnen de kortste keren dansen.

The Ploctones swing, vibrate, groove, howl, whack and rock like no-one else. Featuring some of the best musicians in NL: Anton Goudsmit, Efraim Trujillo, Jeroen Vierdag & Martijn Vink, they’ve been playing together since 2004. Numerous records, prizes and international tours later, they’ve become a dutch jazz institution. Separately they’ve performed with everyone from Courtney Pine, to Gregory Porter, Eric Vloeimans to Pat Metheney, but don’t let that resume fool you. Together, as The Ploctones, Goudsmith, Trujillo, Vierdag and Vink really shine. They’re a are a tour de force of rhythmic intensity and creative compositions, their infectious energy will have you dancing in no time.  

 

» Lees verder
 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_