Julian Hetzel / CAMPO

All Inclusive

woensdag 16 januari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 22:30 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
B.W. Ansorge, BAM Photographers
© B.W. ANSORGE, BAM PHOTOGRAPHERS
>
<
B.W. Ansorge, BAM Photographers
© B.W. ANSORGE, BAM PHOTOGRAPHERS
>
<
B.W. Ansorge, BAM Photographers
© B.W. ANSORGE, BAM PHOTOGRAPHERS

In All Inclusive onderzoekt theatermaker Julian Hetzel de esthetisering van geweld. Het resultaat is een zeer goed gemaakte komedie, die de ondernemerslust van onze maatschappij op de hak neemt en laat zien hoe wij als kunstsector daar niet aan onder doen. Hoe staat het met onze moraal, vraagt Hetzel zich af terwijl hij zelf volop meedoet aan het circus.

 

Creatie door de(con)structie. Dat is het paradoxale principe van waaruit All Inclusive vertrekt. De recente beelden van beeldenstormers in Irak en Syrië, waarbij iconisch erfgoed gesloopt werd, staan op ons netvlies gebrand. Maar wat, als deze eigenlijk ook tools zijn om aan strategische oorlogsvoering te doen? Wat als het museum een verlengstuk van het slagveld wordt? In zijn nieuwe werk zet Julian Hetzel zijn kritische onderzoek naar oorlogsvoering verder. All Inclusive plaatst kunst naast oorlog, toeristen naast vluchtelingen en verbindt realiteit met verbeelding tijdens een ambigue rondleiding door een imaginair museum. Een museum waar de realiteit terugslaat. 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Concept en regie
Julian Hetzel

Met

Kristien De Proost, Edoardo Ripani, Geert Belpaeme en lokale figuranten

Dramaturgie
Miguel Angel Melgares

Artistiek advies
Sodja Lotker

Productie
kunstencentrum CAMPO i.s.m. Ism & Heit Utrecht

Coproductie
Frascati Producties, Schauspiel Leipzig & Münchner Kammerspiele