Matroesjka

Brainwash

donderdag 24 januari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 22:00 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Cabaret

>
<
curly & straight
© CURLY & STRAIGHT
>
<
Robin Alysha Clemens
© ROBIN ALYSHA CLEMENS
>
<
Robin Alysha Clemens
© ROBIN ALYSHA CLEMENS
>
<
Robin Alysha Clemens
© ROBIN ALYSHA CLEMENS

Matroesjka is hét technocabaretduo van Nederland: brutaal, monsterlijk muzikaal en gekmakend grappig.

In 2014 wonnen Lisa Loeb en Janneke Rinzema de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hun debuutvoorstelling Eeuwig Vlees werd met gejuich ontvangen. In Brainwash maakt het duo korte metten met de actualiteit en de krankzinnigheid van deze tijd.

 

Met knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze uw brein op stelten. Hun prachtige stemmen zullen u hypnotiseren en hun ijzersterke liedjes werken gegarandeerd geestverruimend. In een wereld vol nepnieuws, sterke leiders en extremisme kunnen alleen dikke beats en harde grappen ons nog redden. 


Spel

Lisa Loeb, Janneke Rinzema