Rock4

The Beatles: Abbey Road, 50 Years

donderdag 17 januari 2019 / 20:00 uur
1 pauze / 22:05 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
John Klijnen
© JOHN KLIJNEN
>
<
John Klijnen
© JOHN KLIJNEN

Première

 

Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. In het bijzonder het 50-jarig jubileum van Abbey Road, het legendarische album uit 1969. Het eerste deel van het concert bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van Abbey Road, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come TogetherSomething, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers. De 50e verjaardag van Abbey Road, gezongen door vier geweldige zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond, die samen al vijftien jaar zeer succesvol door heel Europa touren. Een waar huzarenstuk. Natuurlijk is de première in thuisstad Maastricht.

Premiere

 

The tenth theater program of the Dutch a cappella formation Rock4is entirely dedicated to Lennon, McCartney, Harrison and Starr: The Beatles. In particular the 50th anniversary of Abbey Road, the legendary album from 1969. The first part of the concert contains quirky adaptations of well-known and lesser-known songs by the Liverpool band. After the break it is time for the integral vocal performance of Abbey Road, perhaps the best and most versatile work of The Beatles, with songs like Come Together, Something, Here Comes The Sun and the beautiful Golden Slumbers. The 50th anniversary of Abbey Road, sung by four great singers with their own identity, style and background, who have been touring Europe very successfully for fifteen years. A real challenge. Naturally, the premiere is in Rock 4’s hometown Maastricht.

» Lees verder

Zie ook:

» www.rock4.nl


_

Productie

Rock4

Concept en arrangementen

Luc Devens, Rock4