Atelier Bildraum

Bildraum

donderdag 14 februari 2019 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
salih kilic
© SALIH KILIC
>
<
Salih Kilic
© SALIH KILIC
>
<
salih kilic
© SALIH KILIC

Fotograaf Charlotte Bouckaert en architect Steve Salembier creëren live een imaginaire en zinnenprikkelende architectuurwandeling. Charlotte doorkruist met haar camera de verschillende ruimten die Steve met maquettes heeft opgebouwd. Zo scheppen ze gaandeweg beelden, kaders waarin persoonlijke herinneringen zich ontvouwen, een verhaal dat wordt opgebouwd als een fotoalbum. Bildraum is een performance waarin architectuur en fotografie, verleden en heden samenvallen, een levende scenografie waarin de twee kunstenaars optreden als technici van de verbeelding. Een voorstelling voor publiek dat zijn voorstellingsvermogen wil testen, aanscherpen en vergroten.

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder