BOG. en Het Zuidelijk Toneel

Een man die slaapt

dinsdag 5 februari 2019 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Theater

>
<
Taatske Pieterson
© TAATSKE PIETERSON

‘Op een dag als deze, wat later, wat eerder, ontdek je zonder verrassing dat er iets mis is, dat je, om het zonder omwegen te zeggen, niet weet hoe je moet leven, dat je dat nooit zult weten.’
Een man die slaapt is een muzikale voorstelling waarin het Vlaams-Nederlandse collectief BOG. de woorden van een van hun grootste inspiratiebronnen, Georges Perec, herleest om het alledaagse, het tijdloze, het eenzame en het gemeenschappelijke van het menselijk bestaan voelbaar te maken. ‘BOG. vangt de werkelijkheid in een vlindernetje van taal. Speels en doordacht tegelijk. Terwijl de wereld brandt en roept, trekken zij zich schijnbaar terug om misschien wel hun meest geëngageerde voorstelling te maken.’ (Piet Menu, artistiek leider Het Zuidelijk Toneel)

 

 ‘Je bent niet alleen, je bent niet raar, je komt er doorheen, en je moet gewoon even volhouden. Dat is helemaal niet cool of hip om te zeggen, maar ik meen het wel.’ (Duncan Macmillan, schrijver People, Places & Things)

 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

Zie ook:

» www.hzt.nl