Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal

Dwaze Tijd - Tiempo loco

woensdag 6 februari 2019 / 20:30 uur
1 pauze / 22:20 uur einde
AINSI: Theaterzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Kim Kraayenhof
© KIM KRAAYENHOF

Heeft u tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heeft u geen tijd te verliezen?

Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen u mee naar gisteren, vandaag en morgen. De muziek van Juan Pablo en Carel vindt zijn oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. De mannen blijven altijd zoeken naar nieuwe klanken door deze voortdurend te combineren. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin we leven, waarbij we nauwelijks tijd voor elkaar en onszelf lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer ('tiempo' in het Spaans) snel veranderen. Verschaf uzelf een alibi, verzin een excuus om een avond lang te onthaasten en weg te dromen bij de klanken van tongen en snaren in een duurzaam concert.

 


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder

bandoneon, componist en artistiek leider

Carel Kraayenhof

piano en componist

Juan Pablo Dobal