Clean Pete

Afblijven (Try-out)

vrijdag 8 februari 2019 / 20:30 uur
geen pauze / 22:20 uur einde
Theater aan het Vrijthof: Bovenzaal
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Sanja Maruíiç
© SANJA MARUíIç
>
<
Sanja Maruíiç
© SANJA MARUíIç
>
<
Sanja Maruíiç
© SANJA MARUíIç
>
<
Marcel Krijgsman
© MARCEL KRIJGSMAN
>
<
Marcel Krijgsman
© MARCEL KRIJGSMAN

Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen verweven genen die kunnen brengen; u bent wellicht bekend met de opzienbarende verschijning Clean Pete. Tweelingzussen die net zo on-inwisselbaar als verwisselbaar zijn - en ergens daar tussenin liedjes die zonder blikken en blozen je hart ondersteboven hangen. Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen hun liedjes in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven. Levendige strookjes van alledag die uiterst precies en pijnlijk in liedjes zijn gegoten. 

 


 

'Afblijven biedt sixties-garagebeat afgewisseld met wonderschoon, melancholiek repertoire. Heerlijk opgewekte popsongs, die probleemloos passen tussen de wat meer ingehouden liedjes van weleer.' - Volkskrant ★★★★