Conny Janssen Danst

BROOS

woensdag 13 februari 2019 / 20:00 uur
19:00 uur inleiding /
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Dans

>
<
Leo Van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Leo Van Velzen
© LEO VAN VELZEN
>
<
Leo Van Velzen
© LEO VAN VELZEN

BROOS is een sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd. Over zijn en verdwijnen. Over verwerven en verlies. Over branie en bedachtzaamheid. Over de tijd die doortikt en niet te stoppen is. Over het hier en nu tegenover het daar en toen. Over de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. BROOS is een werk voor dertien dansers met speciaal nieuw gecomponeerd werk van Maartje Teussink.

 

‘Multi-instrumentalist Maartje Teussink is een alchemist in een muzieklaboratorium vol plukkende gitaarriffs, bonkende bassen en sferische soundscapes.’ (Trouw)