EU-Jazz Night

Cast Glass, Albert Vila Trio en het Suilen/Frey Duo

donderdag 7 februari 2019 / 20:30 uur
AINSI Theaterzaal
Genre: Muziek en Opera

>
<

De Euregio barst van de goede jazzartiesten die wij met trots presenteren. Deze editie combineert een fantastische jazzgitarist, uitgesproken alternatieve jazz en een bijzonder trompet/pianoduo.

De Spaanse gitarist Albert Vila is een snel rijzende ster in de Europese jazzscéne. Zijn gevoel voor dramatiek, kwetsbaarheid en zijn intieme stijl, geven luisteraars het gevoel te luisteren naar de soundtrack van Villa's eigen interne monoloog. Cast Glass is een internationaal mini-orkest. Hun muziek brengt popmelodieën, folkteksten, jazz-harmonieën en neoklassieke texturen naadloos samen. Willem Suilen & Marvin Frey hebben een unieke stem in een scéne gedomineerd door trio's en quartetten. Hun muziek wordt gekenmerkt door een diep gevoel van ruimte en uitgesponnen melodieën.

 

In samenwerking met:

jazzmaastricht-logo-ZWART.png


 

 
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij avondvoorstellingen in AINSI de mogelijkheid met een busje heen en terug te reizen. meer info » 

 

Boek de TheaterShuttle voor deze voorstelling » 

 

 € 6,00 / >

 

 

 

 
Theatreshuttle

Are you visiting an evening performance at AINSI? Theater aan het Vrijthof is offering you the possibility to travel back and forth between the Vrijthof square and AINSI with the theatre shuttle. Click here for more information» 

 

Book your ride with the theatre shuttle for this performance» 

 

 € 6,00 / >

» Lees verder


_

_