Faulty Towers

The Dining Experience

vrijdag 1 februari 2019 / 19:00 uur
La Bonbonnière Maastricht
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Interactive Theatre International
© INTERACTIVE THEATRE INTERNATIONAL
>
<
>
<
>
<
>
<
>
<
Interactive Theatre International
© INTERACTIVE THEATRE INTERNATIONAL

U gaat dineren in het hotel en laat u bedienen door Sybil, Basil en Manuel, vertolkt door ‘s werelds beste imitatoren van het illustere trio uit één van de beste televisie comedy’s ooit: Fawlty Towers. Zij sleuren u mee in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. U krijgt een fantastische komedie en geniet van een heerlijk driegangendiner. En tussen de gangen door de chaos, hilariteit en herkenbaarheid met Sybil, Basil en Manuel! De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater. En natuurlijk ontbreken de beroemde uitspraken als ‘Señor Fawlty, don’t git me! I know nothing! I am from Barcelona!’ niet tijdens deze dinershow die om te smullen is. Dus: ‘…please wait to be seated and don’t mention the war…!!!’ 

 


 

 

Recensiequotes

'Dinershow is smullen' - Algemeen Dagblad

'Chaotische en hilarische belevenis' - De Telegraaf
'Uitstekende rollen in slapstickachtige show' - De Volkskrant
'The most adorably amusing show on the Fringe!' - The Daily Telegraph
'Faultless and priceless' - The Reviewer
'The perfect tribute act' - Three Weeks

 


Engelstalige voorstelling