Faulty Towers

The Dining Experience

zondag 3 februari 2019 / 19:00 uur
geen pauze / 21:05 uur einde
La Bonbonnière
Genre: Musical, Show en Theaterconcert

>
<
Interactive Theatre International
© INTERACTIVE THEATRE INTERNATIONAL
>
<
>
<
>
<
Interactive Theatre International
© INTERACTIVE THEATRE INTERNATIONAL
>
<

U gaat dineren in het hotel en laat u bedienen door Sybil, Basil en Manuel, vertolkt door ‘s werelds beste imitatoren van het illustere trio uit één van de beste televisie comedy’s ooit: Fawlty Towers. Zij sleuren u mee in de hilarische wereld van het hotel- en restaurantwezen. U krijgt een fantastische komedie en geniet van een heerlijk driegangendiner. En tussen de gangen door de chaos, hilariteit en herkenbaarheid met Sybil, Basil en Manuel! De nooit opgenomen dertiende aflevering voor televisie wordt werkelijkheid in het theater. En natuurlijk ontbreken de beroemde uitspraken als ‘Señor Fawlty, don’t git me! I know nothing! I am from Barcelona!’ niet tijdens deze dinershow die om te smullen is. Dus: ‘…please wait to be seated and don’t mention the war…!!!’ 

 

 

Inclusief drie gangen diner


 

 

Recensiequotes

'Dinershow is smullen' - Algemeen Dagblad

'Chaotische en hilarische belevenis' - De Telegraaf
'Uitstekende rollen in slapstickachtige show' - De Volkskrant
'The most adorably amusing show on the Fringe!' - The Daily Telegraph
'Faultless and priceless' - The Reviewer
'The perfect tribute act' - Three Weeks

 

Dine at the hotel and you are being served by Sybil, Basil and Manuel, performed by the world's best imitators of the illustrious trio from one of the best television comedies ever: Fawlty Towers. This trio will drag you into the hilarious world of the hotel and restaurant business. You will get a fantastic comedy and enjoy a delicious three-course dinner. And between the corridors through the chaos, hilarity and familiarity with Sybil, Basil and Manuel! The never-recorded thirteenth episode for television becomes reality in the theater. And of course the famous catchphrases like 'Señor Fawlty, do not git me! I know nothing! I am from Barcelona!’ Not during this dinner show that is to be feasted. So: '... please wait to be seated and do not mention the war ... !!!'

 

Three course dinner included

» Lees verder

Engelstalige voorstelling